CATEGORII PRODUSE

 • Granit
  Granitul este o roca magmatica masiva, cu granulatie grosolana formata la adancimi mari continand in principal cuart, feldspat sau minerale de culoare inchisa. Aspectul granitului, este diferit in masa lui. Se pot vedea cristale de minerale de marime de cativa milimetri. Culoarea granitului variaza de la cenusiu deschis pana la albastrui, rosu, galben.
 • Marmura
  Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit si obtinută prin metamorfoza calcarului. Cele mai obisnuite culori pentru marmură sunt următoarele: albă, cenusie, gri, neagră si rosie. Datorita varietatii de elemente ce se recristalizeaza, rezultatul va fi mereu unic, fiecare bucata de marmura fiind strabatuta de nervuri de forme si culori din cele mai variate. Marmura este folosita cu succes la orice tip de placare: interior sau exterior, orizontal sau vertical, precum si la realizarea obiectelor decorative: blaturi, fete de seminee si altele.
 • Onix
  Onixul este o piatra semipretioasa, care poate fi transparenta sau translucenta.  De-a lungul timpului, onixul a fost folosit pentru realizarea obiectelor decorative, cum ar fi blaturi, fete de seminee, dar si placarea peretilor decorativi, de un inalt nivel estetic. Luminati din spate, datorita transluciditatii materialului, ei permit sa treaca o luminca calda, punand astfel in evidenta venatura specifica.
 • Promotii
  oferte speciale CaroMar
 • Travertin
  Travertinul este o piatra nobila, de un mare fast architectonic, ce se prezinta sub diferite culori in functie de locul de extractie. Aceasta piatra se caracterizeaza prin goluri, denivelari, ce ii confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decoreaza, dand senzatia de suprafete calde si mai spatioase. Astazi, ca si in trecut, prezenta travertinului este sinonima cu aprecierea si valoarea. Timpul este in favoarea travertinului, intrucat in timp aspectul acestuia se imbunatateste.
© 2019 CARO MAR. Toate drepturile rezervate.