Prezentare Companie

Suntem o echipa de oameni tineri care si-a propus sa va oferim o gamă larga si variata de produse si servicii de calitate, adaptate cerintelor si nevoilor dumneavoastre. Va oferim o varietate larga de tipuri de marmura, travertine, onix, granit importate direct din Italia, pe care o prelucram in fabrica noastra cu ajutorul unui personal inalt calificat la cursuri in Italia si care astazi pot sa lucreaze pe masini specific de ultima generatie, de asemenea asiguram transportul precum si la cerere montajul produselor noastre cu echipe de profesionisti.
Caro Mar are experienta de 20 ani in Italia. Dorim sa aducem aceasta experienta si calitate dobandita si in Romania.

Fabrica se afla in satul Bradu la 20km de Sibiu si la 2 km de Avrig, jud. Sibiu. Si are o suprafata de 600mp plus un loc de depozitatre de 2000mp, fiind gata sa raspunda chemarii si cerintelor dumneavoastra cu un stoc permanent de piatra la toate produsele oferite.
Monitorizam in permanenta numarul tot mai mare de clienti pentru a ne asigura ca vom putea, oricand, acoperii cerintele acestora – de aceea ne aflam intr-o continua stare de dezvoltare.

Caro Mar este importator si distribuitor de produse din piatra naturala, in principal travertin, marmura, calcar, granit, bazalt, andezit, onix etc. sub numeroase forme si culori (cum ar fi placi, mozaicuri, pavele, trepte, glafuri, blaturi, lavoare, cazi, seminee, fantani). Va oferim solutii atat pentru amenajarea caselor, cat si pentru proiecte mari, oferindu-va astfel posibilitatea unor amenajari de exceptie si conferind totodata spatiului dumneavoastra o nota particulara de eleganta si bun gust.
Obiectivul nostru este de va satisface cerintele pana in cele mai mici detalii astfel va ajutam sa va transformati ideile in investii profitabile, indiferent de tipul proiectului: ansambluri rezidentiale, cladiri de locuinte multi-etajate sau cladiri de birouri, spatii comerciale sau industriale, proiecte de infrastructura.

© 2019 CARO MAR. Toate drepturile rezervate.