Servicii

Creare mozaic personalizat

Cream mozaic, mozaic personalizat, artistic pentru cei ce isi doresc mai mult decat arta industriala.
Mozaicul artistic se preteaza oricarui tip de ambient, transformandu-l intr-unul cu totul deosebit.
Totul este creat manual, piesa cu piesa, cu un talent deosebit si daruire de catre maestrii nostri mozaicari.

Restaurare – Renovare Cladiri Vechi

Executam servicii de restaurare – renovare atat pentru interior, cat si pentru exterior. Avem in portofoliul de realizari: cladiri istorice de utilitate publica, spatii comerciale, hoteluri, birouri, case familial din Italia si Spania.

Proiectare si Montaj Fatada Ventilata

Oferim aplicatie de fatada ventilata cu piatra naturala (calcar , travertin, granit,  marmura,  etc.), piatra compozita (terrazzo, quartz compozit, etc.) si teracota in proiecte.
Fatada ventilata este o solutie de placare care ofera avantaje importante. Pe langa aspectul estetic al spatiului, rezolva problemele de izolare termica a cladirii prin ventilarea peretilor, realizeaza izolarea fonica precum si protectia impotriva apei pluviale, toate ducand la reducerea costurilor de intretinere ale imobilului.

Servici de Montare – Instalare

Bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri, oferim servicii de montaj si instalare pentru toate produsele comercializate de noi.
Aceste servicii de instalare includ placarea pardoselelor si peretilor, placarea fatadelor, pavaje si multe alte servicii de interior sau exterior.

servicii
© 2019 CARO MAR. Toate drepturile rezervate.